Specialist in de Internet of Things markt

Younited People is geen gewoon intermediair. Wij zijn vergaand gespecialiseerd in de Europese IoT-markt en beschikken over het grootste netwerk in de embedded computing en industriële automatiseringssector. Een sector waarin we meer dan 18 jaar ervaring hebben als HR-business partners. Hierdoor kennen we de kansen en uitdagingen in deze markt als geen ander.

Expert in menselijk gedrag

Younited People kijkt verder dan opleiding en ervaring. Verder dan functieomschrijvingen. Succes is in de eerste plaats afhankelijk van menselijk gedrag. Als intermediair hebben wij ons daar volledig op toegelegd. Onze consultants hebben een achtergrond in (loopbaan)coaching en assessments vormen een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

Sterk in teamoptimalisatie

In de kern verbinden we persoonlijke ambities, succesvolle gedragingen en organisatiedoelstellingen. Zo ontwikkelen we de juiste talenten en zorgen we ervoor dat zowel mens als organisatie het beste uit zichzelf kan halen. Als we nieuwe talenten selecteren, kijken we niet alleen naar het individu. We kijken ook naar het team als geheel, de aanwezige groepsdynamiek, ambities, sterktes en gedragspatronen. We zorgen dat nieuwe werknemers naadloos in bestaande teams passen. Alleen zo bereiken we ons uiteindelijk doel: talenten en organisaties transformeren naar een hoger niveau.

“In de kern verbinden we persoonlijke ambities, succesvolle gedragingen en organisatiedoelstellingen. Zo ontwikkelen we de juiste talenten en zorgen we ervoor dat zowel mens als organisatie het beste uit zichzelf kan halen.”

– Susanne van de Langenberg –