Expert in IoT recruitment

en talent management

Younited People is expert in recruitment en talentmanagementoplossingen voor de Internet of Things (IoT) markt. Wij zijn een internationaal opererend intermediair voor zowel vaste als interim posities in Europa.

Wat maakt ons anders?

Wij kijken verder dan de hard skills die horen bij een functie. Natuurlijk letten we op de opleiding en werkervaring die iemand heeft. Wat iemand doet en kan is belangrijk. Maar wie iemand is, is nog veel belangrijker. Daarom focussen wij vooral op de unieke kwaliteiten van een persoon. Wat drijft iemand? Wat zijn zijn of haar natuurlijke talenten? In welke omgeving komen deze het best tot hun recht?

Ook aan opdrachtgeverszijde graven we net even dieper. Welke gedragingen moet een persoon laten zien om succesvol te kunnen zijn binnen de functie? Hoe ziet het huidige team eruit? Welke kwaliteiten zijn er al aanwezig en welke ontbreken nog om echt succesvol te zijn? Wat zijn de doelstellingen van de organisatie? Wat is ervoor nodig om deze doelstellingen te behalen? 

Talenten succesvol integreren in teams

Ons doel is organisaties en talenten transformeren naar een hoger niveau. Dat doen we door werknemers en teams optimaal op elkaar af te stemmen. Om als individu te kunnen groeien en excelleren heb je een omgeving nodig die je stimuleert het beste uit jezelf te halen. Om als organisatie te slagen heb je een sterk team nodig. 

Daarom kijken wij bij de selectie, integratie en ontwikkeling van talenten naar het gehele team. Met name naar de aanwezige groepsdynamiek, ambities, sterktes en gedragspatronen. Talentmanagement en het integreren van nieuwe werknemers in teams behoren tot de specialiteiten van Younited People.

YOU en UNITED PEOPLE

De naam Younited People bestaat uit de kernwoorden; You, United en People. Deze naam is voor ons allesomvattend. United People staat voor het samenbrengen van individuen. United People staat voor je krachten bundelen en als een team elkaar versterken. United People is het samenwerken van mensen en bedrijven. United People is samen zijn.

Om te kunnen ZIJN, is het essentieel dat JIJ als individu daar staat waar jij met jouw persoonlijke kwaliteiten het beste tot je recht komt. Daarom hebben wij het woord YOU geïntegreerd in het woord United People om deze naam nog meer kracht bij te zetten en op de voorgrond te plaatsen dat jij, dus YOU voorop staat in alles wat wij doen.

Younited People neemt jouw ambities, persoonlijkheid, passie en talenten als vertrekpunt en helpt jou de juiste stappen te zetten in jouw carrière.

Andere waarden die voor ons ook belangrijk zijn:

Aandacht
Integriteit
Verbinding
Resultaat
Kwaliteit
Ontwikkeling
Passie